SERVICII

Proiectare structuri metalice

Echipa noastră tehnică se angajează să ofere soluții optime din punct de vedere tehnic și cu un design plăcut pentru proiectele tale. Ne concentrăm pe optimizarea fiecărui proiect prin intermediul calculelor structurale și realizăm modele analitice pentru a înțelege comportamentul structural și eforturile necesare pentru dimensionarea elementelor. Principala noastră preocupare constă în realizarea de proiecte care nu numai că îndeplinesc standardele de siguranță, ci și conduc la consum redus de bunuri materiale, ceea ce se traduce în costuri reduse de execuție.
Avantajele construcțiilor proiectate de noi includ: necesitatea minimă de întreținere, montaj ușor, demontare facilă, transport convenabil, instalare simplă și execuție rapidă a proiectului. Pentru calculul structurilor, folosim programe speciale, care ne permit să efectuăm analize avansate pentru a obține o modelare cât mai precisă a structurii. Eforturile noastre se materializează într-un proiect de calitate ireproșabilă. Avantajele de care beneficiază clienții noștri includ costuri reduse cu materialele utilizate, siguranța în exploatarea construcției, montaj rapid și precis pe șantier, precum și execuție fără erori.
Indiferent de ideea pe care o aveți, echipa noastră depune toate eforturile pentru a o transforma în realitate!
Proiectele care implică hale metalice sau clădiri cu structură metalică reprezintă o opțiune atractivă deoarece îndeplinesc o multitudine de cerințe funcționale și structurale, având totodată un timp relativ scurt de execuție.
Structurile metalice oferă multiple avantaje, cum ar fi deschideri mari, asamblare și punere în operă rapide în comparație cu alte materiale, versatilitate, durabilitate și adaptabilitate la cerințele diverselor sectoare de activitate ale companiilor. Indiferent dacă este vorba despre construcții industriale, comerciale, clădiri de birouri sau proiecte de hale metalice, construcțiile cu structură metalică pot fi alegerea ideală pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Uzinare structuri metalice

După fiecare etapă descrisă mai sus, piesele sunt supuse unei verificări dimensionale pentru a se asigura că corespund specificațiilor. De asemenea, sudurile sunt examinate atât vizual, cât și prin utilizarea procedeelor de laborator specifice.
Toate ansamblele și subansamblele livrate sunt însoțite de certificate de calitate care atestă procesul de producție și calitatea materialelor utilizate în compunerea acestora. Aceste certificate confirmă conformitatea cu standardele și specificațiile cerute de proiectant și oferă o încredere în calitatea produselor furnizate.
Există mai multe motive pentru care ar trebui să lucrezi cu noi în realizarea proiectelor tale de structuri metalice. Iată câteva dintre avantajele pe care le oferim :
Colaborarea cu noi înseamnă că vei beneficia de experiența și cunoștințele noastre în domeniul structurilor metalice, precum și de capacitățile noastre extinse de producție. Te vom sprijini în fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că primești rezultate de calitate superioară și livrarea la timp a produselor tale.

Montaj structuri metalice

Bazându-ne pe echipele noastre de muncitori și tehnicieni experimentați, pe baza cunoștințelor acumulate în producția și montajul a peste 5.000 de tone de structuri metalice, avem capacitatea de a vă oferi servicii de montaj al acestor structuri. Avem o vastă experiență în lucrul pe diverse șantiere, cum ar fi construcții industriale, clădiri de birouri, showroom-uri și service-uri auto, hale de depozitare, centre logistice, silozuri pentru cereale și multe altele.
Echipa noastră este formată din lucrători tineri și calificați, iar avem și un parc propriu de utilaje autorizate pentru lucrul la înălțime. Astfel, suntem capabili să satisfacem cele mai exigente cerințe din acest domeniu și să vă oferim realizarea proiectelor dumneavoastră într-un timp de construcție redus, fără a face compromisuri asupra calității și la un preț competitiv.
Pe lângă serviciile noastre de montaj al structurilor metalice, oferim și alte pachete de servicii. Avem încredere că putem deveni partenerul dumneavoastră de încredere în realizarea proiectelor de construcții metalice.
Pentru a completa informațiile despre serviciile noastre, aș dori să adaug următoarele puncte :

Infrastructură fundații

De ce ar trebui să alegi colaborarea cu noi?
Noi suntem partenerii ideali pentru proiectul tău industrial, deoarece oferim servicii complete în domeniul infrastructurii. Prin intermediul experienței și expertizei noastre, asigurăm următoarele servicii :
Colaborând cu noi, te vei bucura de profesionalism, competență și atenție la detalii, asigurând astfel succesul proiectului tău industrial.
Cu ajutorul bazei noastre materiale și a utilajelor moderne, oferim și personal calificat, alcătuind astfel un colectiv stabilit și solid. Avem capacități interne pentru a construi infrastructura halelor industriale, ceea ce ne permite să reducem timpul de execuție și costurile asociate implementării proiectului tău industrial.
Suntem mândri să vă informăm că avem un parc propriu de utilaje specializate pentru lucrările de infrastructură. Acesta include următoarele:

Anvelopari clădiri

Printre serviciile pe care le oferim, se numără și învelirea clădirilor cu ajutorul anvelopei. Această soluție asigură rezistență pe termen lung, izolare termică și fonică puternică și se integrează cu ușurință în diverse proiecte.
În cadrul serviciului nostru de anvelopare, folosim diverse materiale precum panouri tip sandwich, tablă profilată, casete de fațadă, aluco-bond, pereti cortina și luminatoare. Echipa noastră tehnică este specializată în proiectarea detaliilor de închidere și etanșare, garantând soluții tehnice optime și design plăcut într-un timp rapid.
Oferim următoarele servicii de montaj :
Suntem mândri să fim producători de accesorii de montaj de tip flashing-uri, cum ar fi sorturi, coame, subcoame, colțare și altele. Această abordare ne oferă un avantaj distinct pentru clienți, deoarece putem asigura un timp rapid de execuție, realizând piesele direct pe șantier. Prin aceasta, reușim să optimizăm costurile de producție și montaj, contribuind astfel la eficiența și economia proiectelor.

Antrepriză generală

Colaborarea exclusivă cu un furnizor ce deține propria bază de producție și este echipat cu toate utilajele necesare asigură o livrare rapidă a întregului proiect la costuri semnificativ reduse.
Colaborarea cu HAN AUTHORISED CONSTRUCTION reprezintă o oportunitate reală pentru afacerea ta, oferindu-ți un partener de încredere și capabil să livreze construcția ta cu eficiență și profesionalism.
Antrepriza generală este o tendință actuală în industria construcțiilor, implicând încheierea unui contract între companie și client. Prin acest document, compania își asumă responsabilitatea de a realiza proiectul conform standardelor de calitate, garantând astfel un succes real al acestuia.
HAN AUTHORISED CONSTRUCTION îți oferă servicii complete pentru proiectul tău industrial, inclusiv:
Echipa noastră de specialiști este pregătită să ofere servicii de înaltă calitate și să se asigure că proiectul tău industrial este executat în mod eficient și conform celor mai înalte standarde.